Skip to content

Verkoopstyling en advies

Wanneer je besluit je huis te verkopen komen er opeens veel zaken op je af. Eén daarvan is het presenteren van je huis. Goede foto’s zijn daarbij van groot belang, maar hoe zorg je ervoor dat jouw huis het beste uit de verf komt op deze foto’s? Hier komt mijn expertise naar voren en help ik graag met de verkoopstyling van jouw huis.

Wat is verkoopstyling?

Bij verkoopstyling staat het voorop om jouw huis, inclusief tuin, zo professioneel mogelijk te presenteren voor de verkoop. Per ruimte wordt er onder andere advies gegeven over de indeling, gebruik van meubels en accessoires. Bij verkoopstyling is het belangrijk dat de ruimtes zo goed mogelijk naar voren komen op beeld. Dit kan bijvoorbeeld worden bereikt door een aantal accessoires weg te halen of juist een prachtig boeket met verse bloemen neer te zetten.

Het doel van verkoopstyling is ervoor te zorgen dat jouw huis geschikt is voor de verkoop. Juist een aantal kleine aanpassingen laten het één geheel lijken zonder grote veranderingen te maken in het interieur.

Back To Top