Skip to content

Interieur styling

Een huis inrichten kan een uitdaging zijn. Hoe kies je de juiste kleur en/of meubels? Welke effect heeft licht op de sfeer in een huis? Mijn doel is om van jouw huis een echt thuis te maken. Dit kan door middel van het toevoegen van een persoonlijke touch, een nieuwe kleur of een complete re-styling van je woning. Het belangrijkste is dat jij je thuis voelt in je eigen huis. Sfeer en warmte zijn de basiselementen voor een gelukkig leven.

In een gesprek wordt er samen gekeken naar jouw persoonlijke voorkeuren waardoor jij je weer helemaal thuis voelt in je eigen huis. Op basis hiervan wordt er een plan ontworpen waarbij onder andere een fotorealistische 3D schets kan worden gemaakt van de ruimte.

Ik zorg ervoor dat je je weer thuis voelt in je eigen huis.

Tarieven

Interieur-kleur advies basis op basis van het uurtarief

€ 65,-

Heb je een interieuradvies nodig over kleur, verlichting of de inrichting, maar wil je geen uitgewerkt plan, dan is een mondeling advies de uitkomst.

Interieur- kleuradvies uitgebreid

€ 480,-

Wil je een interieuradvies maar geen 3D ontwerp? Graag kom ik bij je thuis met kleurenwaaiers, voorbeeld materialen van stof, gordijnen of vloeren. Samen kunnen we dan een sfeerbeeld creëren aan de hand van kleuren en materialen. Hierbij geef ik tips over het interieur en accessoires, wat het beste past bij jouw sfeerbeeld en de woning. Naderhand ontvang je een mail met alle uitgewerkte details over het advies.

Inclusief:

  • moodboards
  • kleuradvies
  • sfeerbeeld

Interieur-kleuradvies met 3D ontwerp compleet

€ 1275,-

Heb je plannen om te verhuizen of ga je verbouwen in de bestaande woning? Hoe komt het eruit te zien, hoe deel ik bijvoorbeeld de woonkamer in? Vaak is dat moeilijk in te beelden. Ik ontwerp jouw complete indeling in een fotorealistisch 3D ontwerp, inclusief een panorama, waardoor je visueel een prachtig inzicht krijgt van je woonruimtes.

Waar bestaat dit advies met 3D ontwerp uit:

  • Intakegesprek met de klant
  • Mood/sfeerbord
  • 3D ontwerp van de ruimte(s). Er kunnen meerdere opties worden getoond
  • Shoppinglist (indien nodig)
  • Uitgewerkt advies met informatie over materialen, kleuren, meubels, verlichting etc.
  • Presentatie van het ontwerp aan de klant
  • Voorwerk voor aankoop meubels en/of accessoires is tegen meerprijs/uurtarief

Bovengenoemde prijs is op basis van één hoofdruimte. Afhankelijk van de indeling kan een open keuken en woonkamer als één ruimte worden gezien. Iedere andere ruimte wordt apart berekend. Afhankelijk van de ruimte en grootte, wordt er dan een combi-totaalprijs berekend.

* Bedragen netto, BTW vrijgesteld en geldig in 2023 | Kilometervergoeding wordt gerekend boven 25 km enkele reis

Back To Top